Even voorstellen

Ambulant Medisch Pedicure

Ik ben Joyce Larooij en ik ben samen met mijn gezin woonachtig in Tilburg. (Reeshof)

Sinds juni 2012 ben ik werkzaam als gediplomeerd basispedicure. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij "Pedicure Tilburg Opleidingen". Omdat ik de smaak te pakken had en mijzelf graag verder ontwikkel, ben ik direct verder gaan leren.
Sinds december 2014 mag ik mijzelf een gediplomeerd Medisch Pedicure noemen. Naast mijn werk als pedicure ben ik al ruim 20 jaar werkzaam in de zorg. Daar heb ik heb onder andere gewerkt met jonge en oudere mensen met een lichamelijke beperking en voornamelijk met dementerenden.

Als ambulant medisch pedicure kom ik bij u thuis. Hiervoor heb ik speciaal gekozen, zodat u uw huis niet hoeft te verlaten, om welke redenen dan ook. Ik ben aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie Provoet, nr 13000.

Kwaliteitsregister

Als gediplomeerd medisch pedicure sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister pedicures en elke 3 jaar volg ik diverse bijscholingen. Gespecialiseerde en medisch pedicures die in het kwaliteitsregister pedicures staan, zijn pedicures die voldoen aan de onderstaande eisen:

  • Naleven van de hygiëne, arbo, en milieu normen.
  • Naleven van de wettelijk verplichte richtlijnen, ten aanzien van Diabetes- en Reumatische aandoeningen.
  • Het behalen van accreditatiepunten door het volgen van bij- en nascholing.

Samenwerking

Als medisch pedicure werk ik volgens vastgestelde richtlijnen en weet ik wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de huisarts. Ik werk op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders zoals b.v. praktijkondersteuners van de huisarts, diabetesverpleegkundigen en podotherapeuten.

U kunt bij mij terecht voor risicovoeten, zoals diabetische en reumatische voeten. Ik heb een contract met de zorggroep Primacura, Zorro en met verschillende podotherapeuten, zodat uw diabetische voetzorg vergoed kan worden.

Wetgeving

Mijn praktijk voldoet aan de WKKGZ en de AVG wetgeving.
Dit betekent o.a. dat uw patiëntengegevens onder veilige omstandigheden worden bewaard en ze zonder uw toestemming niet met derden mogen worden gedeeld.
Zodra u een afspraak maakt, gaat u akkoord met het bewaren van uw gegevens. Als uw NAW-gegevens, medicatie, ziektegeschiedenis niet bij mij bekend zijn kan ik u geen adequate behandeling geven! Leest u voor meer informatie gerust mijn algemene voorwaarden door.


Graag tot ziens bij U thuis.

 

 


Bent u tevreden vertel het verder. Hebt u klachten vertel het mij!

Maak jouw eigen website met JouwWeb